V této sezóně Leicester City znovu vstoupil do Premier League a prvním zápasem týmu byla remíza 1:1 s Tottenhamem Hotspur. Sedmatřicetiletý Jamie Vardy vstřelil opět první gól nové sezony. Po 30 letech vstřelil 103 gólů v Premier League. Zdá se, že slavné okamžiky Leicester City pokračují, jen proto, že zde stále hraje Jamie Vardy. Jamie Vardy, duše týmu, udělal, co řekl, a znovu povede Leicester City zpět do Premier League.

Hlavička Jamieho Vardyho vyrovnala skóre, čímž se stal hráčem starším 30 let s nejvíce góly v Premier League. Proslýchalo se, že Jamie Vardy už nebude v nové sezóně oblékat Dětské Fotbalové Dresy Leicester City a tým mu nenabídl prodloužení smlouvy. Uplynulo devět let a zázrak Leicesteru City je stále dobrým příběhem v Premier League. Vytvořili nemožné.

Přestože James Maddison hrál za Dětské Fotbalové Dresy Tottenham Hotspur rok, je velmi rád, že se Leicester City vrací do Premier League. Jamie Vardy a James Maddison jsou oba začínající hráči svých příslušných týmů. Oba se v 79. minutě rozhodli ze hry odstoupit. Kdysi nejlepší spoluhráči jsou nyní ve hře na různých pozicích a ve svých srdcích běží vstříc různým ideálům.