Inter v této sezóně pevně obsadil první místo v Serii A a Lautaro Martínez byl také nejlepším střelcem. Poté, co se Marcus Thuram rozhodl obléknout Dětské Fotbalové Dresy Inter Milan, vytvořil perfektní útočnou dvojici s Lautarem Martínezem. Úspěch Lautara Martíneze v letošní sezóně je neoddělitelný od asistence Marcuse Thurama, který přinesl obrovské zlepšení týmového rekordu.

V lednu 2024 byl Lautaro Martínez hlasováním fanoušků zvolen nejlepším hráčem týmu. V pěti zápasech vstřelil 5 gólů. Inter v lednu vyhrál všech pět zápasů a tým pevně uchopil příležitost vyhrát mistrovský titul. Lautaro Martínez přispěl 22 góly a 3 asistencemi ve 28 zápasech této sezóny. Jeho Fotbalový Dres Komplet s číslem 10 také miluje více mladých fanoušků.

Vynikající hráči se objevují v každé éře a Lautaro Martínez doufá, že povede Inter, aby měl šanci stát na stupních vítězů Ligy mistrů UEFA. Od doby, kdy Inter naposledy vyhrál Ligu mistrů, uplynulo třináct let. Propásli příležitost, když v minulé sezóně prohráli s Manchesterem City. V roce 2010 porazil Inter na stadionu Bernabeu Bayern Mnichov 2:0. Tým vyhrál trofej Ligy mistrů potřetí po 45 letech. Pro mnoho silných týmů je šampionát Ligy mistrů takovým luxusem, může tedy Inter v této sezóně dosáhnout tohoto cíle?