Inter neztratil šanci přidat body, porazil Atalantu 4:0. Inter byl 20 kol neporažen ve všech soutěžích a s 12bodovým odstupem je pevně na špici seznamu. Osmizápasovou vítěznou sérii Atalanty ukončil Inter a týmu se nepodařilo postoupit mezi nejlepší čtyři. Inter je nyní jednoznačně nejlepším týmem v Serii A a jeho síla dosáhla velmi stabilního stavu.

Po více než roce zaběhnutí si tito hráči, kteří se rozhodli nosit Dětské Fotbalové Dresy Inter Milán, vyvinuli dobrý smysl pro sílu a tiché porozumění. Inter má určitě i letos šanci postoupit do semifinále Ligy mistrů, teď záleží na tom, jestli se tým dokáže chopit příležitosti. Jakmile se Interu nepodaří vyhrát v Lize mistrů, očekává se, že letos v létě bude znovu čelit hráčským transakcím.

Jedná se o skupinu hráčů, kteří jsou v historii Interu málokdy jednotní. V boji o příležitosti se musí spolehnout na vlastní úsilí. Pokud chtějí hráči nosit tento Fotbalový Dres Komplet společně, aniž by ho měnili, pak se musí snažit vyhrát každý další zápas. Pouze když tým získá více mistrovských vyznamenání, budou mít hráči větší rozhodovací pravomoc. Od útočníka, záložníka, obránce až po brankáře nyní Inter tvoří sestavu s absolutní silou. Inter už řadu let není v tak nejlepším stavu.