Když portugalský tým úspěšně postoupil do čtvrtfinále Evropského poháru, slzy CRISTIANA RONALDA nebyly prolity nadarmo a ještě více motivovaly jeho spoluhráče k postupu. Pepe věděl, že CRISTIANO RONALDO to nemá snadné, a byl vždy ochoten poskytnout nejvřelejší objetí. Jako spoluhráči po 20 let se CRISTIANO RONALDO a Pepe stali spoluhráči, kteří byli spolu tak dlouhou dobu v historii a vytvořili si hluboké přátelství. CRISTIANO RONALDO a Pepe spolu také hráli v Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid a strávili spolu nezapomenutelné chvíle.

Tento evropský pohár bude také poslední šancí pro tyto dva staré hráče zúčastnit se. CRISTIANO RONALDO a Pepe tento Portugalsko ME 2024 Dresy milují a znají význam posledního rozpisu. CRISTIANO RONALDO si chce stále podmanit veškeré hlediště na hřišti, a tak se při zachraňování penalt jeho mentalita rázem zhroutila. CRISTIANO RONALDO, který byl kdysi nejstabilnějším penaltovým střelcem, jak mohl snést moment neúspěchu? Slzy tekly nekontrolovatelně.

Pepe doprovázel CRISTIANA RONALDA celou cestu, viděl ho v jeho mládí a elánu a také viděl nejslabší a bezmocné momenty svých spoluhráčů. Čas nelze vrátit, takže nyní je pro CRISTIANO RONALDO a Pepe nejšťastnější čas a budou si vážit zápasu v evropském poháru. Možná mnoho fotbalistů nedokáže pochopit silné srdce CRISTIANA RONALDA, ale Pepe vždy bezpodmínečně podporuje vrcholy, které chce.