Diego Simeone byl velmi smutný z iracionálního chování fanoušků Atlética de Madrid. Když fanoušci Atlética de Madrid během zápasu házeli trosky na brankáře Realu Madrid Thibauta Courtoise, hra byla v chaosu. Poté byla hra přerušena a Diego Simeone se postavil před fanoušky a požadoval, aby hru v klidu sledovali. Diego Simeone řekl: Fanoušci mohou slavit góly, ale nemohou provokovat. Toto chování je neobhajitelné a poškodí hráče.

Thibaut Courtois je zraněný a pravděpodobně vynechá několik dalších zápasů. V poslední době došlo ve fotbale k mnoha úmyslným zraněním, díky nimž se význam fotbalových her trochu změnil. Fanoušci nemusí mít hráče rádi, ale musí respektovat jejich výkon na hřišti. Možná ne každý hráč, který obléká Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid, má laskavé srdce, ale respekt k hráčům je minimální zásadou každého fanouška.

Real Madrid je nejsilnější soupeř v La Lize a Atlético de Madrid je poctěno, že s ním neprohrálo. Od minulé sezóny Atlético de Madrid zlepšilo svůj ofenzivní tým a tato sezóna se stala zřetelnější. Pouze když se zlepší síla každého hráče, který obléká Dětské Fotbalové Dresy Atlético Madrid, mohou vyhrát šampionát, jaký chtějí. Pokud chce Atlético de Madrid porazit mocný Real Madrid v La Lize, pak je každý krok vítězství zásadní.