V uplynulém týdnu utrpělo mnoho slavných týmů zranění svých hlavních hráčů. Jakmile se zraní hlavní hráči, výrazně se změní i síla týmu. Poté, co se nešťastně zranil brankář FC Barcelona Marc-André ter Stegen, se tým dostal do hlubší svízelné situace. Vážné zranění Marc-André ter Stegena také oznámilo, že v této sezóně bude pro něj těžké oblékat Dětské Fotbalové Dresy FC Barcelona. FC Barcelona se v zoufalství rozhodla nechat vysloužilého brankáře Wojciecha Szczęsného vrátit se do hry.

Letos v létě Wojciech Szczęsny a Juventus ukončili smlouvu a tým zaplatil odstupné 4 miliony eur. Wojciech Szczęsny už z pohledu Juventusu nemá velkou užitnou hodnotu, a tak s ním tým předem rozvázal smlouvu. Poté Wojciech Szczęsny nebyl pozván jinými kluby, a tak oznámil svůj odchod do důchodu v Dětské Fotbalové Dresy Juventus. Pro Wojciecha Szczęsného by bylo skvělé, kdyby mohl v této době nastoupit do FC Barcelona a hrát jako startér.

Po splnění všech podmínek Wojciech Szczęsny přijal návrh FC Barcelona a v blízké budoucnosti podstoupí fyzickou prohlídku. Čtyřiatřicetiletý Wojciech Szczęsny je zatím celkem stabilní, ostatně kdysi to byl výborný brankář. Do hry se vrátil Wojciech Szczęsny, který před necelým měsícem odešel do důchodu. V očích mnoha fanoušků se důchod stal nesmyslným slovem.