Poté, co Al-Hilal Saudi Football Club dosáhl v minulé sezóně velkého úspěchu, tým znovu pozval hráče do Evropské ligy. João Cancelo přijal pozvání saúdského fotbalového klubu Al-Hilal a oblékne Fotbalový Dres Komplet s číslem 27, aby se připojil ke hře. Poté, co viděl situaci svého spoluhráče Gundogana v Barceloně, byl João Cancelo týmem zcela zklamán, a tak s radostí přijal pozvání Al-Hilal Saudi Football Club.

Po dvou letech přestupových turbulencí Saúdské ligy se zdá, že evropští hráči nyní tuto ligu přijali s klidem. Dokonce i slavný hráč Neymar se rozhodne vstoupit do Saúdské ligy za peníze, takže jaké ideály mají ostatní. Nedávno bylo oznámeno, že i 28letý slavný útočník FC Bayern München Kingsley Coman se chystá vstoupit do Al-Hilal Saudi Football Club a stále potřebuje poslední chvíli na rozmyšlenou.

Pokud se 28letý Kingsley Coman rozhodne obléci Dětské Fotbalové Dresy Al Hilal SFC, pak se Saudská liga v podstatě úspěšně integrovala do srdcí hráčů. Kingsley Coman nedokázal v loňské sezóně dosáhnout dobrých výsledků kvůli zraněním, takže ho FC Bayern Mnichov vymění? Zdá se, že Kingsley Coman je po příchodu do FC Bayern München v postradatelné pozici a tým ho nebere vážně. FC Bayern München také prošel v posledních dvou letech mnoha reformami a Kingsley Coman postupně přestal usilovat o vyšší osobní pocty. Ve fotbalové kariéře Kingsley Coman získal příliš mnoho mistrovských vyznamenání a také je dobrou volbou zvolit vstup do Al-Hilal Saudi Football Club, který má bohatší plat.