Pokud by superstar Kylian Mbappé neoznámil, že si oblékne Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid, pak by byl 18letý Endrick největším vrcholem letošního léta. V prvním kole Ligy mistrů vstřelili Kylian Mbappé a Endrick první gól tohoto rozpisu. Kylian Mbappé má již 25 let a má za sebou nejlepší období své kariéry. Je to také správné rozhodnutí, aby se v tuto chvíli rozhodl pro Real Madrid. Endrickovi je pouhých 18 let. V příštích deseti letech bude nadějí Realu Madrid. Možná bude mít to štěstí, že se stane další superstar.

Nedávno Endrick zveřejnil fotku své přítelkyně, která z něj snížila dobrý dojem lidí na polovinu. Koneckonců, mnoho lidí ví, že být single může podpořit zdravý růst fyzického a duševního zdraví hráčů a neovlivňuje ho příliš mnoho vnějších věcí. Endrickovi je pouhých 18 let. V této době není jeho mysl příliš stabilní. Bojí se, že mít přítelkyni ovlivní jeho výkon na kurtu.

Kylian Mbappé neoznámil svou přítelkyni, když oblékal Dětské Fotbalové Dresy Paris Saint-Germain. Nyní je pětadvacetiletý Kylian Mbappé stále svobodný. Myslí si, že život sám prospívá rozvoji jeho fotbalové kariéry. Každý má jiné představy a zda budoucnost ovlivní rodina, vyžaduje moudrou mysl hráče. Mnoho případů má různé konce. Lidé jen doufají, že ti talentovaní fotbalisté nepromarnili svůj potenciál nadarmo.