Počet faulů v soutěži mezi Španělskem a Německem vytvořil nové maximum v tomto evropském poháru. Z počtu žlutých karet v této hře mohou lidé cítit tvrdou konkurenci hry. Německo bylo vyloučeno a několik hlavních hráčů Španělska bylo zraněno nebo suspendováno. Za celý zápas došlo k 39 faulům a rozhodčí poprvé v jediném utkání vynesl 16 žlutých karet a jednu červenou. Německý tým jako hostitel doufal, že bude stát na stadionu, aby vyhrál šampionát, ale bohužel se mu tohoto cíle nepodařilo dosáhnout.

Pedri byl znovu zraněn. Nemohl nadále nosit Španělsko ME 2024 Dresy, aby mohl soutěžit a předem se rozloučit se stadionem. Jednadvacetiletý Pedri je talentovaný a patří k hráčům, které si oblíbilo mnoho fanoušků. Poté, co Pedri oblékl Dětské Fotbalové Dresy FC Barcelona, ​​ukázal také velmi oddaného fotbalového ducha, ale jaký dopad přinesou jeho zranění? Když Pedri hrál za FC Barcelona, ​​byl zraněn a mnohokrát se zotavil, což vedlo k určitým změnám v jeho mentalitě. Nyní v národním týmu Pedri kvůli zranění opět zmeškal plán, jaký tedy bude mít mladík další vývoj?

Španělský celek si sice zajistil postup do dalšího kola gólem z poslední minuty v prodloužení, ale také zaplatil vysokou daň. Nejenže se Pedri vážně zranil a nemohl hrát, ale kvůli faulům byli suspendováni i tři hlavní hráči španělského týmu. Po ostré konkurenci mezi oběma týmy bude pravděpodobně v nejpříznivější situaci francouzský tým. V tomto evropském poháru měl francouzský tým štěstí. Nestříleli moc branek, ale pokaždé dokázali postoupit do dalšího kola.