V této sezóně Atlético de Madrid přidalo dva mladé argentinské hráče. Přinesou do týmu změny? Atlético de Madrid získalo za přestupovou částku 75 milionů eur Juliána Álvareze z Manchesteru City. Giuliano Simeone také poprvé oblékl Dětské Fotbalové Dresy Atlético Madrid, aby se zapojil do hry. Předtím hrál za jiné kluby na hostování.

Když lidé vidí Giuliana Simeoneho hrát za Atlético de Madrid, vzpomenou si na scénu v roce 2004. V té době byl Giuliano Simeone jen něco málo přes jeden rok a byl držen v náručí svého otce Diega Simeoneho, který byl stále hráčem, a se objevil na stadionu Metropolitano. Uplynulo dvacet let. Nyní je Giuliano Simeone 21 let. Když si znovu oblékne Fotbalový Dres Komplet, už nemá dětskou tvář dítěte.

V roce 2004 držel Diego Simeone na domácím stadionu Atlética de Madrid svého syna v náručí. O 20 let později se stal hlavním trenérem a zařídil taktiku pro své dítě na vedlejší koleji. To je nejen láska skvělého otce, ale také kouzlo fotbalu, které ovlivnilo vztah dvou generací. Experiment Atlética de Madrid s João Félixem se nezdařil a nyní tým vlil novou naději do Juliána Álvareze. Atlético de Madrid nyní připomíná spíše sílu argentinského týmu s vynikajícími hráči z národního týmu v brankářích, obráncích, záložnících a útočníkech.