Evropský pohár 2024 skončil a španělský tým dosáhl cíle v srdcích této generace fanoušků. Hráči, kteří se pro účast v soutěži rozhodli obléci Španělsko ME 2024 Dresy, jsou nesmírně hrdí a vytvořili pro tým vynikající výsledky. Španělský tým se stal nejúspěšnějším národním týmem v historii Evropského poháru. Čtyřikrát vyhráli Evropský pohár. Španělský tým v 84leté historii Evropského poháru porazil ostatní národní týmy a postavil se na nejvyšší čest.

Španělský tým získal po 12 letech znovu pohár Evropského poháru a celé publikum zvedlo Fotbalový Dres Komplet ke gratulaci. Po vítězství v evropském poháru se mladí hráči, kteří se soutěže zúčastnili, stali rázem superhvězdami. Nejmladším hráčem mezi nimi je Lamine Yamal, kterému je pouhých 17 let. Jaký fotbalový talent ukáže v budoucím fotbalovém světě? Když Lamine Yamal získal cenu pro nejmladšího hráče Evropského poháru, bylo předurčeno, že národní tým bude v příštích deseti letech silný.

Jednatřicetiletý kapitán Álvaro Morata se cítil nesmírně poctěn. Poprvé vyhrál mistrovský honor a byl tak nadšený, že řval a plakal. To bylo něco, co Álvaro Morata nečekal a cítil se opravdu překvapeně a šťastně. Španělsko vyhrálo Evropský pohár s perfektní bilancí a všichni soupeři, na které narazili, byli naprosto silní, což ještě více prokázalo schopnosti týmu.