Poté, co turecký tým předvedl dobrý výkon v pohárové Evropě, byli klubem více favorizováni mladí hráči v národním týmu. Poté, co Juventus v posledních letech postupně ztrácel své postavení ve fotbale, tým plánuje znovu začít letos v létě. Paul Pogba měl osobní incident a bylo pro něj těžké znovu hrát v Dětské Fotbalové Dresy Juventus a také oficiálně oznámil svůj odchod. Aby Juventus motivoval mladé hráče, rozhodl se přidělit Fotbalový Dres Komplet s číslem 10 Kenanu Yıldızovi.

Poté, co Kenan Yıldız obnovil svou smlouvu s Juventusem do roku 2029, dostal od týmu misi číslo 10 na fotbalové dresy. Původně chtěl Kenan Yıldız hrát za Bayern Mnichov, ale bohužel nevěnovali dostatečnou pozornost jeho síle. Pro fotbalový sen ve svém srdci se Kenan Yıldız nakonec rozhodl vstoupit do Juventusu v naději, že zde dosáhne požadovaného budoucího rozvoje. Odvážnou volbou si Kenan Yıldız získal pozornost hlavního trenéra Juventusu a jeho sebevědomí bylo postupně herně uspokojováno.

Kenan Yıldız se toto léto cítí velmi šťastný a jeho tvrdá práce se konečně vyplatila. Kenan Yıldız byl vybrán do tureckého kádru pro Evropský pohár a díky svému vynikajícímu výkonu získal prodloužení smlouvy od Juventusu. Možná už Juventus není tým, který před pěti lety vyhrál devět mistrovských titulů v řadě, ale Kenan Yıldız věří, že po tvrdé práci se z nich mohou stát lovci snů, kteří mění časy.