Mnoho klubových přátelských zápasů již začalo a zápas mezi FC Barcelona a AC Milán je nejnapínavější. V tomto přátelském utkání se Robert Lewandowski také rozhodl obléknout Dětské Fotbalové Dresy FC Barcelona, ​​aby se zúčastnil hry. Chtěl vidět, jak se jeho fyzická síla ve hře obnovila? Góly vstřelili dva veteráni AC Milán a Luka Jović už dlouho nedal gól. Poté, co měl loni Luka Jović tu čest oblékat Dětské Fotbalové Dresy AC Milán, snažil se o výkon v různých zápasech, ale bohužel výsledky nebyly příliš ideální.

Poté, co Olivier Giroud opustil AC Milán, zdálo se, že Christian Pulisic se stal důležitou hlavní silou útočníka týmu. Letos v létě AC Milán nenabral příliš mnoho dalších hráčů, ale pouze si ponechal původní sestavu a naverboval Álvara Moratu a Strahinju Pavloviće. Většina starých hráčů AC Milán opustila tým letos v létě, sedm hráčů bylo přestupů zdarma a pouze tři hráči byli vyměněni a prodáni.

Nyní je situace AC Milán lepší než FC Barcelona, ​​alespoň tým netrpěl příliš velkým finančním nedostatkem. FC Barcelona zatím nevyřešila problém s finančními prostředky a problémem se stala i touha týmu letos v létě rekrutovat vynikající hráče. V současné době FC Barcelona nenaverbovala žádné hráče. Fanoušci doufají, že se tým na dva roky odmlčí a dále rozvíjí mládežnické hráče týmu.