Zdá se, že lidé postupně pociťují změnu CRISTIANA RONALDA. Už to není ten silný a neústupný útočník, jako býval. Poté, co Al Nassr FC v této sezóně ztratil několik mistrovských příležitostí, CRISTIANO RONALDO začal pochybovat o své vlastní síle. V nedávném zápase seděl CRISTIANO RONALDO na zemi a plakal poté, co vstřelil bod na poslední chvíli. Toto chování způsobilo, že fanoušci sledující zápas byli obzvlášť smutní a oblékli si Fotbalový Dres Komplet číslo 7, aby vzdali hold. Možná CRISTIANO RONALDO takové chování fanoušků nevidí, ale lidé stále doufají, že na kurtu zůstane navždy.

Tentokrát CRISTIANO RONALDO ještě vstřelil pokutový kop. Vždy bude představitelem silné síly v této oblasti technologie. Poté, co CRISTIANO RONALDO vstřelil branku, už nedělal obvyklé oslavy, ale rozhodl se dát ruce dohromady a omluvit se fanouškům. V minulých zkušenostech, kdy CRISTIANO RONALDO vstřelil penaltu a svázal soupeře, se vždy tak rád předvedl fanouškům. Proč k této situaci dochází nyní? Jediné vysvětlení je, že je pravděpodobně frustrovaný a má myšlenky na odchod do důchodu, proto ho podpora fanoušků mrzí.

Ostatně fanoušci CRISTIANA RONALDA sledují už dvacet let od doby, kdy oblékl Dětské Fotbalové Dresy Manchester United. Když se CRISTIANO RONALDO rozhodl vstoupit do saúdské ligy, fanoušci to stále nevzdali v jeho stopách a přišli ho podpořit do jiné ligy. CRISTIANO RONALDO si původně myslel, že po připojení k Saúdské Arábii bude jeho síla vyhrávat šampionáty jeden za druhým a zdejší fanoušci ho budou milovat a milovat. Bohužel výsledkem bylo, že na cestě za šampionátem znovu a znovu selhali a saúdským fanouškům se nelíbili. K podobným situacím v této sezóně dochází často a CRISTIANO RONALDO, který je již tak extrémně soutěživý v srdci, je na pokraji kolapsu.