41letý Pepe oznámil svůj odchod do důchodu, tak jak dlouho to CRISTIANO RONALDO vydrží? Lidé si původně mysleli, že po tomto evropském poháru CRISTIANO RONALDO navrhne myšlenku odchodu do důchodu, ale bohužel v rozhovoru jasně řekl, že to nemá v úmyslu. Silný CRISTIANO RONALDO má možná zvláštní myšlenku, to znamená, že nechce odejít do důchodu dříve než Messi. 41letý Pepe může stále nosit Portugalsko ME 2024 Dresy, aby se mohl zúčastnit soutěže, takže do té doby se 41letý CRISTIANO RONALDO možná bude muset připravit na plán mistrovství světa 2026.

Údaje CRISTIANA RONALDA v saúdské lize jsou stále vynikající a klub má myšlenku na obnovení jeho smlouvy. CRISTIANO RONALDO sice v Fotbalový Dres Komplet č. 7 nevstřelil gól v pohárové Evropě, ale nezdá se, že by to ovlivnilo jeho mentalitu. Možná se nyní mentalita CRISTIANA RONALDA zklidnila, a dokud se ho národní tým nerozhodne opustit, nebude mít ani myšlenku na odchod.

Neexistuje žádný legendární hráč, který by mohl v Portugalsku nahradit Cristiana Ronalda, a tak se jeho využití národní tým jen tak nevzdá. Pokud je Cristiano Ronaldo silný, měl by hrát alespoň do 41 let jako Pepe, než zvažuje odchod do důchodu. Koneckonců, Cristiano Ronaldo chce být nejsilnějším hráčem Portugalska, tak jak může být ochoten odejít do důchodu dříve než Pepe? Dokud nebude mít Cristiano Ronaldo žádné větší zranění, nikdy se nerozhodne snadno odejít do důchodu.