Nedávné scény z rozchodu vždy donutí fanoušky k slzám a dnešní nádherné gólové statistiky CRISTIANA RONALDA opět vzbuzují v lidech naději do budoucna. Ačkoli Al Nassr FC v této sezóně nedokázal vyhrát mistrovské ocenění, CRISTIANO RONALDO stále sleduje své nejvyšší osobní výsledky. CRISTIANO RONALDO ve finálovém zápase saúdské ligy oblékl Dětské Fotbalové Dresy Al-Nassr FC s odhodláním v očích. Chtěl ve hře udělat průlom.

CRISTIANO RONALDO během hry tvrdě vyběhl na kurt. Tváří v tvář silné síle soupeře přesto dvakrát skóroval. Po zápase vyhrál CRISTIANO RONALDO Zlatou kopačku s 35 góly. Překonal individuální bodovací rekord Saúdské ligy. Všichni fanoušci v Nové Fotbalové Dresy č. 7 skandovali CRISTIANO RONALDO a celý stadion byl naplněn atmosférou nekonečných možností.

CRISTIANO RONALDO se stal prvním hráčem v historii fotbalu, který vyhrál cenu Zlatá kopačka ve čtyřech nejvyšších ligách. Devětatřicetiletý muž dal lidem duchovní inspiraci, aby se mohli posouvat vpřed. CRISTIANO RONALDO vášnivě slavil, jako by získal první vítězství v kariéře. Lidé si tuto oslavu vždy zapamatují. Mentalita CRISTIANA RONALDA se od mistrovství světa 2022 také hodně změnila a tato pocta také prokáže jeho sílu.