Poté, co Toni Kroos oznámil svůj odchod z Realu Madrid, příliš mnoho fanoušků bylo smutných a ronili slzy. Koneckonců, Toni Kroos dal fanouškům tolik duchovního povzbuzení, jak mohl odejít, jak řekl? I CRISTIANO RONALDO litoval odchodu Toniho Kroose. Do oblasti komentáře napsal: Děkuji za vše, co jste udělali. Je ctí jeho života hrát si s vámi. Přeji vše dobré do budoucna.

CRISTIANO RONALDO kdysi hrál v Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid s Toni Kroosem a vytvořili pro tým slavné období. Nyní, když každý z těchto hráčů odchází, Real Madrid zahájí novou éru. CRISTIANO RONALDO málokdy komentuje zprávy o odchodu hráčů Realu Madrid. Ostatně původní incident na něm stejně zanechal nezapomenutelné zranění. Toni Kroos je na kurtu vzácným talentem, a proto CRISTIANO RONALDO učinil takové komentáře.

V současné době zbývá lidem pouze sledovat Toni Kroos rozpis Evropského poháru a tato sezóna je předurčena být ještě napínavější. Toni Kroos také oznámil, že naposledy oblékne Německo ME 2024 Dresy týmu a ihned po zápase odstoupí. Toni Kroos působí na lidi velmi zvláštním dojmem. Nesnaží se příliš zlepšovat osobní údaje a popularitu. Toni Kroos byl vždy věrný sám sobě. Své původní filozofie fotbalu se kvůli penězům a slávě nevzdá. Toni Kroos je hráč, který usiluje o dokonalou osobnost, a tak chce v dojmu fanoušků zanechat jen to nejlepší.