Po prvním kole skupinové fáze Evropského poháru se belgický celek stal nejtrapnější bodovou situací. Belgický tým prohrál se Slovenskem 0:1 a Kevin De Bruyne opustil hřiště se zlomeným srdcem. To bylo poprvé, co Kevin De Bruyne oblékl Belgie ME 2024 Dresy jako kapitán, aby soutěžil, a nečekal, že zakončení bude takto zařízené. Kevin De Bruyne opakovaně zdůrazňoval svým spoluhráčům, aby se během hry drželi nízko, ale stále se zdálo, že postrádá vůdčí schopnosti.

Romelu Lukaku opět předvedl špatný výkon a oba jeho góly byly neplatné. Po dvou gólech Romelu Lukaku slavil ve velkém profilu a nakonec byly oba po potvrzení VARem prohlášeny za neplatné. Situace belgického týmu v tomto evropském poháru je velmi podobná začátku prvního utkání Argentiny v roce 2022. Vědí fanoušci, zda budou hrát stejnou koncovku i příště?

Oči Romelua Lukakua prozrazovaly bezmoc. Díval se na nadšený jásot fanoušků v hledišti a nevěděl, jak to změnit. Romelu Lukaku si tento Fotbalový Dres Komplet oblékl mnohokrát, aby soutěžil, ale zdá se, že je těžké pokaždé podat dobrý výkon. Tentokrát Romelu Lukaku zůstal po hře nečinně stát a neměl v úmyslu okamžitě opustit kurt. Poté, co Romelu Lukaku opustil Inter Milán, opět přibral, což mohlo ovlivnit jeho rychlost běhu.