Až bude Bayer 04 Leverkusen v roce 2024 pokračovat ve vynikajících výsledcích, lidé už nebudou pochybovat, že síla tohoto týmu je dána štěstím. Bayer 04 Leverkusen má aktuálně nepřekonanou bilanci 35 zápasů ve všech soutěžích. Jsou týmem s nejdelší neporazitelností za posledních pět let. Nyní lze říci, že každý hráč, který se rozhodne obléci Dětské Fotbalové Dresy Bayer 04 Leverkusen, dosáhl ve svých srdcích společné víry a musí využít příležitosti k vítězství.

V aktuální bundeslize má Bayer 04 Leverkusen náskok 10 bodů před druhým FC Bayern München. Je pravděpodobné, že překonají jedenáctiletý rekord šampionátu svého soupeře v řadě. V tomto čtvrtfinále Evropské ligy se lidé od hráčů Bayeru 04 Leverkusen znovu naučili fotbalovému duchu, že se jen tak nevzdávají. Když jejich soupeř Qarabağ vedl o dvě branky, Bayer 04 Leverkusen nakonec v nadstaveném čase vyrovnal skóre.

Lidé nevědí, jak dlouho potrvá série neporazitelnosti Bayeru 04 Leverkusen, ale už nyní vytvořili zázrak. V průběhu let se žádnému týmu nepodařilo uhájit první příčku FC Bayern Mnichov v Bundeslize, ale Bayer 04 Leverkusen ji aktuálně drží po 24 zápasech. Borussia Dortmund v minulé sezoně nezměnila konečný stav FC Bayern Mnichov. V této sezóně další Fotbalový Dres Komplet vytvoří zázrak. S odstupem 10 bodů a 10 kol, které zbývá, se FC Bayern Mnichov možná nepodaří dohnat Bayer 04 Leverkusen.