Sterling byl dříve v Manchesteru City známý jako "Happy Football", ale nyní se stejná situace objevuje v týmu s BERNARDO SILVA. Výkon BERNARDA SILVA v letošní sezóně výrazně poklesl, ve všech soutěžích vstřelil pouze 7 branek. V nedávném zápase letěl přímý kop BERNARDA SILVA přímo z postranní čáry a jeho spoluhráči a trenéry zůstali v šoku. Poté BERNARDO SILVA zvedl ruce, aby vyjádřil svou omluvu, zatímco Pep Guardiola vypadal zmateně.

Poté, co Julián Álvarez a Phil Foden postupně stabilizují své síly, bude BERNARDO SILVA pravděpodobně letos v létě vyměněn Manchester City. Před rokem, když BERNARDO SILVA plánoval změnit Fotbalový Dres Komplet, protože síla mladých hráčů Manchesteru City nedosáhla stabilního stavu, se tým nakonec rozhodl udržet si ho s vysokým platem. Nyní, když se stav BERNARDA SILVA očividně zhoršil, není potřeba, aby si ho Manchester City držel. Přímý kop umožnil Manchesteru City jasně vidět schopnosti BERNARDA SILVA a jeho postavení v týmu se také změní.

BERNARDO SILVA má od loňského roku v plánu svléknout Dětské Fotbalové Dresy Manchester City a odejít. Chce se připojit k Paris Saint-Germain. BERNARDO SILVA má pocit, že ho v Manchesteru City nebrali vážně. Chce najít tým, který ví, jak si vážit vlastní síly. Vzhledem k náhlému odchodu Gundogana v minulé sezóně si Pep Guardiola nepřál, aby se sestava příliš měnila, a tak se rezolutně rozhodl ponechat BERNARDA SILVA. Nyní, když se nová sestava mladých hráčů Manchesteru City pomalu zformovala do nového bojového modelu, BERNARDO SILVA asi opět nebude brán vážně.