Jistě, ve čtvrtfinále této sezóny je nejnapínavějším zápasem Inter a Atlético de Madrid. V době losování, kdy lidé viděli zápas mezi Atléticem de Madrid a Interem, se spekulovalo, že půjde o nejsilnější konkurenci v tomto finále. Atlético de Madrid zaostávalo v součtu o dva body, vyrovnalo a zvítězilo v penaltovém rozstřelu. Atlético de Madrid tentokrát neprohrálo s Realem Madrid na penalty jako předtím ve finále. Statečně porazili Inter.

69 196 fanoušků v Dětské Fotbalové Dresy Atlético Madrid na Metropolitan Stadium skutečně pocítilo intenzitu tohoto zápasu. Atlético de Madrid se nevzdávalo snadno. Přijali jinou mentální výzvu a ve vypjaté a napínavé situaci porazili své silné soupeře. Když Antoine Griezmann, nositel Fotbalový Dres Komplet s číslem 7, vstřelil první gól, byl to gól, který stabilizoval morálku Atlética de Madrid. Jaké je požehnání, že se Antoine Griezmann může znovu vrátit do Atlética de Madrid, nyní se věnuje boji za tým.

Diego Simeone po zápase nedokázal potlačit vzrušení. Na ramenou nesl Antoina Griezmanna, aby vyjádřil svou vděčnost. Bez Antoina Griezmanna by dnešní vítězství nebylo možné a Diego Simeone velmi dobře chápe důležitost tohoto hráče. Ať už je to Diego Simeone nebo Antoine Griezmann, jsou vděční za to, že se v životě znovu setkali a důvěřovali, o to je smysl fotbalu zajímavější. Díky přítomnosti Antoina Griezmanna v Atléticu de Madrid má Diego Simeone větší sebevědomí změnit některé staré taktiky a udělat tým schopnějším.