Všichni viděli jen radost z vítězství Manchesteru City, ale nikdo neznal bolestivé slzy Arsenalu. Arsenal se také snažil ze všech sil vyhrát v posledním kole Premier League, ale Arsenal se snažil získat mistrovské ocenění. S pouhým dvoubodovým odstupem Arsenal opět promarnil šanci na vítězství. Když se hráči Arsenalu dozvěděli, že zápas vyhrál i Manchester City, slzy jim padaly přímo na Fotbalový Dres Komplet a jejich srdce byla plná křivd a lítosti.

Arsenal měl v této sezóně šanci vyhrát titul v Premier League, ale bohužel v tomto klíčovém zápase prohrál s Aston Villou. Poté, co dal Arsenal Manchesteru City šanci překonat skóre, zdálo se, že jim je souzeno nevyhrát šampionát. Manchester City patří v posledních letech k týmům s nejstabilnější výkonností. Jakmile budou mít šanci vyhrát šampionát, jen tak si tuto příležitost nenechají ujít.

Když rozhodčí třikrát zapískal, Arsenal vyhrál doma poslední zápas, ale bohužel nezískal mistrovský titul. Fanoušci asi věděli, jak to skončí, a tak ještě oblékli Dětské Fotbalové Dresy Arsenal a přišli na scénu dát hráčům to nejupřímnější požehnání. Koneckonců, toto je rekord Arsenalu pro nejvíce výher v jedné sezóně za posledních 53 let a je to také nejvíce vstřelených gólů v historii týmu, 91. Arsenal nedokázal porazit Manchester City, aby vyhrál šampionát, ale jejich rekord se oproti minulým letům hodně zlepšila, takže pokrok je také výkon hodný povzbuzení.