Po více než roce vnitřního boje se Antoine Griezmann nakonec nedokázal přesvědčit a rezolutně se rozhodl svléknout Dětské Fotbalové Dresy Francie a rozloučit se. Když se francouzský tým rozhodl nechat kapitánem Mbappeho, už propadl upřímnosti Antoina Griezmanna. Možná, že Antoine Griezmann není nejlepším hráčem na mistrovství světa v roce 2022, ale je to skutečně ten, kdo nejtvrději pracuje na dokončení úkolu v týmu.

Po Evropském poháru 2024 se mentalita Antoina Griezmanna opět hodně změnila. Zdá se, že má pocit, že současný francouzský tým už není tím, čím byl v roce 2018. Je čas se rozloučit. Antoine Griezmann se rozhodl odejít z národního týmu bez jakéhokoli varování. Nyní chce Antoine Griezmann jen obléknout Dětské Fotbalové Dresy Atlético Madrid, aby dokončil nějaké cíle. Už nemá energii účastnit se jiných plánů.

Atlético de Madrid je skutečně tím, kdo zná niterné myšlenky Antoina Griezmanna nejlépe, a Diego Simeone doufá, že v nové sezóně udělá průlom. Atlético de Madrid bude v nové sezóně čelit také mnoha soutěžím. Antoine Griezmann, kterému je již 30 let, velmi dobře zná potřeby týmu. Možná může francouzský tým ignorovat schopnosti Antoina Griezmanna, ale Atlético de Madrid potřebuje jeho plné nasazení. Poté, co lidé zažili příliš mnoho věcí, budou jejich cíle jasnější a také bude jasný směr jejich úsilí.