V posledních letech Anglie vychovala mnoho vynikajících hráčů a ti mají velkou šanci znovu vyhrát šampionát. V seznamu hráčů vybraných pro Evropský pohár tentokrát lidé zjistili, že Marcus Rashford pravděpodobně vypadne. Vzhledem k tomu, že Marcus Rashford dostal od Manchesteru United prodloužení smlouvy s vysokými platy, zdá se, že ztratil své schopnosti. V letošní sezóně se Marcusovi Rashfordovi v Dětské Fotbalové Dresy Manchester United příliš nedařilo.

Levý křídelník Manchesteru United Alejandro Garnacho naštěstí nabral na síle, jinak by byl výkon týmu ještě horší. V případě špatného výkonu Marcuse Rashforda v Manchesteru United také pravděpodobně nebude moci obléknout Anglie ME 2024 Dresy a stát se základní sestavou. Co by měl Marcus Rashford, kterému je pouhých 26 let, dělat? Na konci této sezóny zaznamenal jen sedm gólů a 2 asistence. Tváří v tvář takovým výsledkům bude Marcus Rashford pravděpodobně letos v létě vyměněn Manchesterem United za vhodnou přestupní částku.

Anglie nehodlá využít Marcuse Rashforda a hlavní trenér je optimistou ohledně síly Anthonyho Gordona na stejné pozici. Lidé jsou nyní zvědaví, jaká bude mentalita slavného anglického záložníka Kanea. Po příchodu do Bayernu Mnichov opět nezískal žádný mistrovský titul. Jak silní jsou hráči za zdánlivě vysokým platem Anglie? Mezi těmito národními týmy má Anglie jednu z nejvyšších celkových hráčských hodnot, ale bohužel v posledních letech nevytvořila dobrý rekord.