Fanoušci jsou rádi, že Ángel Di María dál hraje, Benfica oficiálně oznámila prodloužení smlouvy o další rok. Ángel Di María zveřejnil na sociálních sítích fotku, na které drží Dětské Fotbalové Dresy Benfica Lisabon s vytištěným nápisem 2025, a napsal, že je rád, že bude hrát další rok. Soudě podle vynikajícího výkonu Ángela Di Maríi v minulé sezóně v Benfice, jak mohl tým snést pustit tak vynikajícího hráče? Benfica znovu a znovu vyřešila krize s úsilím Ángela Di Maríi a postoupila do dalšího kola.

Šestatřicetiletý Ángel Di María pravděpodobně oznámí svůj odchod do důchodu v Benfice. Líbí se mu zkušenost, kterou tento Fotbalový Dres Komplet přináší. Soudě podle výkonu Ángela Di Maríi v tomto Copa America má stále silnou sílu. V minulé sezóně hrál Ángel Di María za Benficu a přispěl 17 góly a 15 asistencemi ve 48 zápasech v různých sezónách.

Benfica také potřebuje, aby se přidal Ángel Di María, vždy může ovlivnit mentalitu více mladých hráčů kolem sebe. Ángel Di María má silné a vytrvalé srdce, má dobré vlastnosti profesionálního fotbalisty, které se vyplatí naučit každý mladý hráč. Benfica je poctěna, že se Ángel Di María rozhodl zůstat, a tým mu vzdá větší respekt a čest.