Poté, co španělský tým tentokrát vyhrál Evropský pohár, se mnoha mladým hráčům v týmu dostalo více pozornosti klubů. Mezi nimi Lamine Yamal určitě oblékne Dětské Fotbalové Dresy FC Barcelona a nezvolí žádný přestup. Druhým je síla Nico Williamse, levého křídla, který bojoval s Laminem Yamalem. O kombinaci těchto dvou lze říci, že je to ve fotbale vzácné tiché porozumění. Nyní má FC Barcelona v úmyslu podepsat Nico Williamse a nechat jej a Lamine Yamal vytvořit nejsilnější útočníkovou sílu.

Nico Williams má do konce smlouvy s Athletic Club tři roky. Pro FC Barcelona může být v tuto chvíli obtížné získat hráče. Ostatně finanční a ekonomické problémy FC Barcelona jsou stále velké. Letos v létě tým nezískal žádné hráče, aby se zapojili do hry, což umožnilo zapojení mladých hráčů B týmu. Nico Williams hodlá oblékat stejný Fotbalový Dres Komplet jako Lamine Yamal, ale nyní se nezdá být nejvhodnějším obdobím.

Ostatně Nico Williams je také hráč, kterého Athletic Club pěstuje, a také je plný vděčnosti týmu. Od roku 2013 oblékal Nico Williams Dětské Fotbalové Dresy Athletic Bilbao a zapojil se do tréninku mládeže. Poté měl jen jeden rok na trénování s týmem Baskonia. V letech 2020 až 2024 se Nico Williams postupně stal klíčovým hráčem Athletic Clubu a pomohl týmu vyhrát v minulé sezóně Španělský královský pohár. Mnoho mladých hráčů změní své snahy o takzvané přátelství, ale Nico Williams ví lépe, čím se ve své kariéře zabývat.