Když bylo Německo v patové situaci, objevil se Niclas Füllkrug a změnil skóre týmu na remízu 1:1. Niclas Füllkrug v současné době neoblékl Německo ME 2024 Dresy, aby se stal základní sestavou a stále figuruje jako náhradník. Každý tým je stále ochoten věřit v sílu mladých hráčů a myslí si, že staří hráči přece jen ztratili své schopnosti. Tato situace se stala i v Anglii a jejich dosavadní rekord je rovněž v rozpačitém stavu.

Anglický tým přikládá důležitost schopnostem mladých hráčů a v tomto evropském poháru byli staří hráči přímo vyřazeni ze seznamu. Mezi nimi záložník využil sílu Trenta Alexandra-Arnolda, kterou urazilo příliš mnoho fanoušků. Dokonce ani Klopp se neodvážil věřit ve schopnosti Trenta Alexander-Arnolda na 100 %, ale hlavní trenér Anglie Gareth Southgate v jeho sílu tolik věřil. Mladí hráči mají větší vitalitu, ale příliš jim chybí akumulace zkušeností a jsou jako hromada sypkého písku bez vedení starých hráčů. Za druhé, nepřikládají důležitost použití Anthonyho Gordona na křídle a střed zálohy není ochoten poskytnout Harrymu Kaneovi žádnou podporu. Pokud bude tato situace pokračovat, bude odsouzena k neúspěchu.

Harry Kane si původně myslel, že by mohl vyhrát šampionát oblékáním Anglie ME 2024 Dresy, ale bohužel ho těžce zasáhl i špatný výkon ve dvou po sobě jdoucích zápasech. Německý tým a anglický tým jsou na tom stejně. Oba mají příliš mnoho možností, což usnadňuje chybná rozhodnutí při výběru mezi mladými a starými hráči. Niclas Füllkrug vždy hrál za obyčejné kluby, a tak nebyl reprezentačním trenérem nakloněn. Až loni si Niclas Füllkrug vybral do Dortmundu a předvedl dobrý výkon, který ho v národním týmu opět neignoroval.