Letos v létě zahájil Manchester United další náborový plán. Jaké hráče tedy tým nakonec přitáhne? Poté, co se v minulé sezóně zlepšila síla Alejandra Garnacha, se Manchester United rozhodl vzdát hráčů jako Antony a Sancho. Mezi nimi se do plánu úklidu zapsal i záložník stáje Manchesteru United Christian Eriksen. Jakou sestavu tedy tým nakonec získá?

Manchester United vlastně v očích mnoha lidí nepotřebuje vyměnit Christiana Eriksena, ostatně jeho síla je stále v dobré kondici. Když Christian Eriksen letos oblékl Dánsko ME 2024 Dresy, lidé také jasně cítili, jakou má sílu. Celkový nedostatek sil Manchesteru United není důvodem existence Christiana Eriksena. Plat Christiana Eriksena v Manchesteru United není vysoký a tým může uvažovat o dalším využívání jeho schopností.

Pro Manchester United je nemožné zlepšit svou sílu v krátkém časovém období. Tým potřebuje čas na trénink a kultivaci. V současnosti se oficiálně nepřipojili hráči, které si Manchester United oblíbil, a řada z nich o tom stále přemýšlí. Pověst Manchesteru United už není taková, jako před deseti lety, kdy každý hráč chtěl obléknout tento Fotbalový Dres Komplet a připojit se. Hlavní trenér Erik ten Hag je stále přesvědčen, že po odstranění těchto zbytečných hráčů se síla Manchesteru United výrazně zlepší. Toto je neznámý výsledek. Představení nových hráčů nemusí nutně zlepšit sílu týmu. Manchester United by se měl psychicky připravit co nejdříve.