Sedmatřicetiletý Lionel Messi vyhrál 46. mistrovský titul v kariéře a pomohl Interu Miami vyhrát první mistrovský titul v základní části v historii týmu. Lionel Messi skóroval přímo z volného kopu a zkompletoval ortézu v jediném utkání. Inter Miami vyhrál mistrovský titul v základní části MLS s předstihem dvou kol a ke cti tohoto Fotbalový Dres Komplet přidal další prvenství. Od té doby, co Lionel Messi oblékl Dětské Fotbalové Dresy Inter Miami CF, vytvořil mnoho prvních rekordů v historii týmu.

Stabilní mentalita Lionela Messiho znovu a znovu přinášela mistrovské vyznamenání a děkuje Bohu za jeho pomoc. Mentalita každého určuje, jakou cestou se v budoucnu vydá, a mentalita každé věkové skupiny je ještě odlišnější. Když bylo Lionelu Messimu teprve dvacet, ze všech sil se snažil získat pro Barcelonu mistrovský titul. V neustálém běhání a boji získal Lionel Messi pro Barcelonu nejvyšší čest v historii týmu.

Když Lionel Messi, kterému bylo 30 let, nastoupil do Interu Miami, doufal, že pomůže týmu vypěstovat výjimečné talenty. Lionel Messi změnil historii Interu Miami a udělal tým populárnějším u fanoušků. Možná je to vliv takzvaného osobního kouzla, který výrazně zvýšil sílu hráčů Interu Miami a pomohl jim vyhrát další šampionáty.