Když Argentina opět postoupila do finále Copa America, Lionel Messi se stal hráčem, který svou zemi dovedl do finále nejvícekrát v historii fotbalu. V těchto deseti finále byla testována růstová mentalita Lionela Messiho, který se stal znovu a znovu dokonalejším já. V budoucí historii fotbalu by mělo být pro fotbalistu těžké překonat rekordy Lionela Messiho. Jeho kariéra je opravdu úžasná.

I když je Lionelovi Messimu nyní 37 let, Argentina se ho nikdy nerozhodne opustit. Bez ohledu na to, jaké budoucí uspořádání si Lionel Messi nakonec přeje, musí to být jeho vlastní volba. Tento Dětské Fotbalové Dresy Argentina opustil celoživotní fotbalovou kariéru Lionela Messiho. Je to fotbalista, na kterého tato země nikdy nezapomene. V této Copa America opět postoupila do finále Argentina a jejím soupeřem je Kolumbie.

Zda toto finále bude posledním duelem Lionela Messiho, není známo, ale je to poslední soutěž Ángela Di Maríi. Ángel Di María cítí, že bez ohledu na to, jaký bude výsledek finále? Odejde, ale je ctí dát svůj život za tohle Fotbalový Dres Komplet. Někdy to Ángel Di María neudělal, ale nedávno to udělal s mentalitou odejít bez výčitek, jen proto, že Argentina znovu postoupila do finále.