V očích mnoha fotbalových fanoušků je Americký pohár 2024 napínavější než evropský pohár. Americký pohár přidal další národní týmy, takže program vypadá plnější a bohatší. Mezi nimi jsou nejsilnější Argentina a Uruguay, které vyhrály po sobě jdoucí zápasy. Argentina také předznamenala změnu časů a síla mladých hráčů byla stabilnější.

Jelikož Lionel Messi nedokázal skórovat, Lautaro Martínez se postupně stal hlavním útočníkem. V posledních několika zápasech skóroval Lautaro Martínez ve třech po sobě jdoucích zápasech a vstřelil celkem 4 góly. Toto je nejstabilnější období, kdy Lautaro Martínez obléká Dětské Fotbalové Dresy Argentina, stane se tedy nástupcem Lionela Messiho? Lionel Messi nevstřelil gól na oficiálním Americkém poháru 2024, ale je velmi nadšený, že vidí vynikající výkon mladých hráčů.

Lionel Messi a Ángel Di María jsou předurčeni k tomu, aby přestali být hlavními hráči Argentiny. Jejich věk se postupně zvyšuje a fyzická zdatnost klesá. Lionel Messi a Ángel Di María chtějí vidět růst mladých hráčů v národním týmu, aby při svlékání Fotbalový Dres Komplet a odchodu měli v srdci také očekávání. Poté, co pomohl Interu Milán znovu získat titul Serie A, Lautaro Martínez také doufá, že bude ceněn v národním týmu.