Nyní, když mnoho klubů mění trenéry, už neberou v potaz ty staré trenéry, ale přímo nechávají nastoupit mladé trenéry. Tato éra neznamená, že všichni hráči jsou aktualizováni, dokonce i hlavní trenéři byli aktualizováni o nové tváře. Poté, co Juventus v předstihu vyhodil hlavního trenéra Massimiliana Allegriho, nechal tým na tuto pozici nastoupit 42letého Thiaga Mottu. Soudě podle výkonu Juventusu v nové sezóně se zdá, že Thiago Motta změnil špatnou situaci týmu a udržel si dobrou situaci.

Ve druhém kole Ligy mistrů byl Juventus ve velmi nepříznivé situaci, ale spoléhal na sílu deseti lidí, že porazí Lipsko. V Serii A uhrál Juventus nepřekonanou bilanci 3 výher a 3 remíz v šesti zápasech a obsadil druhé místo. Nejkouzelnější obrázek je, že Juventus nemá v lize nula inkasovaných gólů a všechny tři zápasy byly nerozhodné 0:0. Naštěstí se Dušan Vlahović rozhodl nadále oblékat Dětské Fotbalové Dresy Juventus a zůstat letos v létě, jinak by tým mohl přijít o příznivého útočníka.

Kvůli špatným výkonům Dušana Vlahoviće v minulé sezóně ho Juventus plánoval vyměnit za finanční prostředky. Bohužel za různých nevhodných okolností Dušan Vlahović nesouhlasil s myšlenkou výměny Fotbalový Dres Komplet, ale doufal, že mu Juventus dá více času na vystoupení. Klíčovou branku v tomto utkání zaznamenal také Francisco Conceição, který byl zapůjčen z Porta. Také doufá, že se stane vynikajícím křídelníkem.