Na světě je příliš mnoho emocí a ta přátelství, která spolu bojovali na fotbalovém hřišti, jsou sférou, které málokdo rozumí. Každý ví, že toto je naposledy, co Ángel Di María obléká Dětské Fotbalové Dresy Argentina a po tomto rozvrhu odstoupí. Spoluhráčem, kterého Ángel Di María nejraději opouští, je Lionel Messi. Bojovali bok po boku více než deset let. Někdejší várka starých hráčů už téměř všichni odešli, zůstali jen Lionel Messi a Nicolás Otamendi.

Ángel Di María zná všechny zkušenosti, kterými Lionel Messi prošel, a své spoluhráče upřímně obdivuje. Než Argentina vyhrála mistrovství světa 2022, Ángel Di María se vždy cítil provinile. Nebýt absence Ángela Di Maríi na mistrovství světa 2014, Argentina by finále vyhrála. Bohužel po této chybě se Lionel Messi a Ángel Di María cítili vinni na osm let. Nakonec se společnými silami dopracovali ke konečnému vítězství v roce 2022.

Nyní může Ángel Di María odejít bez jakékoli psychické zátěže. Pomohl Lionelu Messimu vyhrát opožděnou mistrovskou čest. Na mistrovství světa 2022 oblékl Fotbalový Dres Komplet Ángel Di María se zraněním. Nechtěl si nechat ujít příležitost zahrát si znovu s Lionelem Messim kvůli zranění. Ten rok se Ángel Di María právě zotavil ze zranění a Paulo Dybala se také právě zotavil ze zranění. Oba byli ochotni být vybráni do týmu, aby pomohli Argentině vyhrát závěrečnou čest na mistrovství světa. Tato trofej není jen poctou, po které Lionel Messi toužil, ale také odměnou pro skupinu argentinských hráčů, kteří tiše přispěli.