Zdá se, že čím dál horší výkon Manchesteru United je odsouzený k záhubě. Od roku 2019 se Manchester United rozhodl důvěřovat názorům hráčů, jako je Pogba, a poté, co odešel hlavní trenér Mourinho a někteří věrní hráči, upadl tým do nezvratného víru. Když v této sezóně fanoušci viděli, jak David de Gea oblékl Dětské Fotbalové Dresy Fiorentina a předvedl dobrý výkon, najednou pocítili v srdcích pocit ztráty, který se nedal vyjádřit slovy.

Nyní hraje v Dětské Fotbalové Dresy Napoli i Scott McTominay, který už není záložníkem Manchesteru United. Možná, že když David de Gea odešel, lidé mysleli na existenci starého hráče Scotta McTominaye v týmu. Když letos v létě odešel i Scott McTominay, zdálo se, že Marcus Rashford byl jediným mládežnickým hráčem té doby. Mladí hráči Manchesteru United z jedné fáze odešli, což také symbolizuje selhání vzestupu týmu.

Další várce mladých hráčů Manchesteru United je maximálně 20 let, což znamená, že za osm let mezitím tým nevychoval žádného vynikajícího hráče. Od roku 2019 uplynulo pět let a hráči, kteří byli kdysi ochotni pracovat pro Manchester United, postupně odešli a našli nový výchozí bod ve své kariéře. Ať už jde o Cristiana Ronalda, Davida de Geu nebo Scotta McTominaye, dříve měli tak rádi Manchester United, ale pod trenérským vedením Ten Haga už nesplňují taktické potřeby této éry. Manchester United se kdysi rozhodl věřit myšlenkám hráčů, ale nyní se rozhodl věřit názorům hlavního trenéra. Možná je to proto, že vedoucím pracovníkům týmu chybí sofistikovaná mysl.